Booking af Tennis- og Padelbaner

Pay and Play og gæstespillere

Pay and Play Tennis eller Padel koster 200 kr. pr. time for en bane, mens det koster gæstespillere 50 kr. pr. time.

Når du inviterer gæstespillere, skal du registrere dem når du booker og betale for dem inden bookingen kan gennemføres.

Brug følgende login for Pay and Play booking:

Mobil:12345678
Adgangskode: tennis6920

Booking er gratis for medlemmer.

Sådan booker du en Tennis- eller Padelbane

I kalenderen vises ledige tider.

Vælg derefter Book Padel eller Book Tennis, hvilket åbner en ny side til booking.

Vælg dato for booking.

Log ind på din profil med knappen "Log ind" og indtast email/telefon og din kode.

Vælg grøn knap med den ønskede tid og de medlemmer eller gæstespillere som du ønsker at spille med. Derefter knappen "Book". 

Hvis du har inviteret gæstespillere, skal du betale for dem inden du kan gennemføre bookingen. Hvis du annullerer en booking, skal du sende en mail til videbaektennisogpadelklub@gmail.com da den vil fremgå af kalenderen som reserveret. Så vil bestyrelsen slette tiden. Hvis ikke du henvender dig til bestyrelsen, skal du betale for bookingen. 

Når du har booket, vil du få en bekræftelses-email tilsendt. 

Såfremt der afholdes arrangementer/turneringer eller aktiviteter for klubbens medlemmer, forbeholder klubben sig retten til at aflyse bookede tider i kalenderen den eller de pågældende dage.   

Padel Kalender

Tennis Kalender

Regler for booking og handelsbetingelser

Når du booker baner, accepterer du følgende regler/handelsbetingelser:

  • Mandag - torsdag kl. 17-22 må du max booke 1½ time i streg, i øvrige tidsrum må du gerne booke længere spilletid - bare du viser hensyn til andre medlemmer, som også gerne vil bruge banerne
  • Der kan max bookes 14 dage frem
  • Max 2 planlagte bookinger ad gangen - hvis du ser, at banen er ledig samme dag, som du gerne vil spille, må du gerne booke udover de 2 planlagte bookinger. Bestyrelsen sletter bookinger uden yderligere varsel, hvis de ikke overholder ovenstående.
  • Du er ansvarlig for at registreringen af medspillere er korrekt inkl. eventuelle gæstespillere. Hvis du ikke overholder reglerne, vil det medføre at du mister retten til at booke baner i 1 måned og ved gentagne forseelser i længere tid.
  • Hvis du annullerer en booking efter du er sendt til betalingsmodulet, skal du kontakte bestyrelsen enten på messenger eller med en mail til videbaektennisogpadelklub@gmail.com for at få slettet tiden. Bookingen vil indtil da stå som reserveret i kalenderen, og du hæfter for betalingen af tiden, hvis ikke du har bedt om at få den slettet.
  • Hvis et medlem bliver forhindret i at spille, og erstattes af et andet medlem, behøver bookingen ikke blive ændret. Men erstattes medlemmet af en gæst, er både den der har booket og det medlem som erstattes ansvarlig for at få ændret bookingen, så gæstespilleren betaler.
  • Når du er registreret som spiller i en booking, er du medansvarlig ift. at få rettet bookingen, hvis du bliver forhindret i at spille i tidsrummet og erstattes af en gæstespiller. Du kan ved gentagne forseelser miste din rettighed til at booke baner for en periode. 

 

Kalender Overblik

Kalenderen herunder er blot til overblik og sletning af bookinger. Selve bookingen foregår her: Book

Information

Dørene låser op ti minutter før den bookede tid og låser igen 10 min. efter bookingtiden er udløbet.

Lyset tænder ligeledes ti minutter før bookingperioden og slukker igen, når tiden er udløbet.   

HUSK!! At lukke dørene når du forlader banen.

Udstyr kan lånes ved forespørgsel.